Previous events

Hilde Louise Orchestra - "Round about Christmas"

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Velkommen til ett førjuls-fyrverkeri av en konsert. Vi åpner dørene klokka 19 og serverer en deilig konsertmeny fram til konserten starter 21.00

Hilde Louise Asbjørnsen Jazzsanger, låtskriver og skuespiller Hilde Louise Asbjørnsen har gitt ut 10 album i jazzens grenseland, fremført selvskrevne solo- forestillinger, klassiske musikaler, kabareter og komishow

I 2013 gav Hilde Louise Orchestra ut det kritikerroste albumet 'Round About Christmas, som ble kåret til Årets Juleplate i VG. Siden den gang har bandet gjort flere swingende julekonserter på utvalgte scener rundt omkring i landet, og rukket å bli en årlig tradisjon hos Nasjonal Jazzscene Victoria i Oslo.

I år skal Hilde Louise Orchestra spre julestemning utover det ganske land!

The Orchestra: Anders Aarum - grand piano and Hammond B3, Svein Erik Martinsen - guitars, Jens Fossum - double bass, Hermund Nygård - drums, Kåre Nymark jr. - trumpet, Atle Nymo - saxophone, Jørgen Gjerde - trombone. Recorded in Gunsmoke Studio, Oslo and SONO Records Studio, Prague.

Grieg Trio

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Vi åpner dørene kl 18.00 og serverer deilig konsertmeny fram til konsertstart 19.30. Velkommen!

Grieg Trio ble dannet i 1987 av Vebjørn Anvik (klaver), Sølve Sigerland (fiolin) og Ellen Margrete Flesjø (cello) og består i dag av samme musikere som den gang. Her ligger trolig også noe av årsaken til den posisjon ensemblet har opparbeidet seg som en internasjonalt ledende klavertrio.

Grieg Trios internasjonale ry er ikke minst basert på en serie innspillinger på SIMAX, Virgin Classics og EMI med verk av Haydn, Beethoven, Mendelssohn, Schumann, Brahms, Dvorak, Tsjaikovskij, Smetana og Sjostakovitsj. Men også ved sin turnévirksomhet i store internasjonale fora som Wigmore Hall, Châtelet i Paris, Berlin Konzerthaus, Amsterdams Concertgebouw, Sale Verdi i Milano og New Yorks Weill Hall Carnegie Hall.

Grieg Trio har mottatt en rekke priser for sitt spill. Fra den høythengende britiske Parkhouse Award, som åpnet muligheten til en serie konserter i London, 1. Pris i Colmar Internasjonale Kammermusikk Konkurranse i Frankrike 1989, til den norske Spellemannsprisen for beste klassiske innspilling (Dvorak klavertrioer) i 2004.

Parallelt med sin innstudering av store deler av standardrepertoaret for klavertrio har Grieg Trio bestilt, fremført og spilt inn en rekke nyskrevne verk av ledende samtidskomponister som Sir Peter Maxwell Davies, Erkki-Sven Tüür og Lasse Thoresen. Fra 2004 - 2009 var Grieg Trio kunstneriske ledere av den velrenommerte Stavanger Internasjonale Kammermusikkfestival.

Program Edvard Grieg (1843-1907): Andante con moto i c-moll EG116 (1878) Ludwig van Beethoven (1770-1827): Trio i G-dur opus 1 nr 2 (1794/1795)) Felix Mendelssohn (1809-1847): Klavertrio nr. 2 i c-moll opus 66 (1845)

Eftablues med Salige Syndere

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Billetter kjøpes i døra samme dag. Vi serverer konsertmeny både før og under konserten.

Salige Syndere er en gruppe på fire unge musikere som som har hovedbase i Horten. Besetningen består av: Magnus Vokal og Gitar. Nicolai Benjamin Munkvold: Kontrabass, Kor og Perkusjon Karl Angel Hovland: Mandolin, Orgel, Kor og Perkusjon Lill Ida Næsheim: Vokal, Kor og Perkusjon.

Vi spiller Blues, rock, norskfolkemusikk og jazzlåter. Alt med vår egen vri. bandmedlemmene har spilt i fler prosjekter før og har erfaring med å spille utallige stilarter. Bandet er inspirert av artister som Tom Waits, Niel Young, Bob Dylan, Daniel Nordgren, Outcast, Hekla Stålstrenga,Townes Van Zandt og Norskefolketoner samt mye mer. Vi gleder oss!

Kåre Garnes trio

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Vi åpner dørene klokka 19.00 og serverer flott konsertmeny fram til konsertstart 21.00.

Kåre Garnes, kontrabass har lang fartstid på den norske jazzscenen. Han har medvirket på en rekke plateinnspillinger, spilt på klubber og festivaler siden -80 tallet med forskjellige band og solister, Garnes har et langt samarbeid med saksofonisten Vidar Johansen, tidligere også med i Laila Dalseth/Totti Bergh kvintett.

Jørn Øien, piano har med sitt smakfulle, hardtsvingende spill i en årrekke vært en av våre mest etterspurte pianister. Spilt på klubber og festivaler i inn og utland samt en rekke plateinnspillinger.

Magnus Sefaniassen Eide, trommer tilhører den unge, fremadstormende generasjonen trommeslagere. Utdannet ved jazzlinjen på NMH.Hans lekne, kreative, svingende trommespill gjør ham til et naturlig valg i mange, forskjellige musikalske settinger.

Frida Fredrikke Waaler Wærvågen og Ingrid Andsnes

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Vi åpner dørene kl. 17.30 og serverer deilig mat fram til konsertstart 19.00. Velkommen til denne flotte søndagskonserten!

Frida Fredrikke Waaler Wærvågen og Ingrid Andsnes med ny CD Frida Fredrikke Waaler Wærvågen og Ingrid Andsnes har nylig gitt ut en CD med musikk som hører til kjerneverkene i det norske cellorepertoaret og som spenner over en tidsperiode på 100 år. I sentrum står Griegs cellosonate fra 1883, som fremdeles er det mest kjente internasjonalt, men i kjølvannet er det kommet flere vakre tilskudd.

I Monrad Johansens «Suite», Sparre Olsens «Metamorfose» og Sommerfeldts «Mini-suite» kan vi i vekslende grad skimte Griegs stilinnflytelse. Mens Nordheims «Clamavi», som med sitt sterke uttrykk allerede er på stadig flere cellisters repertoar, også internasjonalt, har et helt annet tonespråk.

Frida Fredrikke Waaler Wærvågen Frida Fredrikke Waaler Wærvågen er en norsk cellist med en lang og solid bakgrunn. Hun startet å spille som 5-åring, og har studert med professorene Aage Kvalbein, Truls Mørk, Frans Helmerson og Torleif Thedéen. Hun er i dag frilans cellist i Oslo, og ettertraktet både som kammermusiker og vikar som gruppeleder i de norske orkestrene, i tillegg til å være høyskolelektor ved Musikk på Majorstua. Celloen hun spiller på er laget av Nicolas Lupot i 1823, og er utlånt av Dextra Musica, Norge.

Ingrid Andsnes Ingrid Andsnes har etablert seg som en av Norges fremste pianister. Med sitt energiske spill og formidlingsevne er hun en musiker som skaper nær kontakt med sitt publikum.

I 2015 ga hun ut sin første solo-CD, med Beethovens «Diabellivariasjoner», som høstet strålende kritikk og førte til en debutkonsert i Carnegie Hall med samme program, til stående ovasjoner.

Hun har vært solist med flere norske orkestre, blant annet Kringkastingsorkesteret og Bergen Filharmoniske Orkester, og i 2010 spilte hun inn Mozarts klaverkonsert nr 12 i A-dur med Telemark Kammerorkester. Hun har også medvirket på flere plateinnspillinger, blant annet med Det Norske Solistkor.

Operahistorien på 60 minutter

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Vi åpner dørene kl 18.00 og serverer en fyrrig konsertmeny fram mot konsertstart 19.30. Ta en helaften i Stallen denne kvelden da vel!

Velkommen til et operashow du aldri før har sett maken til! Operahistorien på 60 minutter tar deg med gjennom 400 år med operahistorie, og det på bare 60 minutter (hvis vi rekker det)! Operahistorien byr på de beste operagodbitene som finnes, samtidig som du slipper alle de kjedelig og langdryge ariene! Dette er blitt til en helt ny forestilling som skal få DEG til å elske opera!

Kanskje plukker du opp noen nye opera fun-facts i denne forestillingen om du allerede er operanerd? Med en god dose humor og humør, er dette en morsom forestilling som passer for alle, uansett om du er operafrelst eller ikke! Opera, lenge leve!

Medvirkende: Hanne Korsbrekke Askeland, sopran Sara Aasen, sopran Knut Kristian Mohn, tenor Dagfinn Andersen, baryton Stefan Ibsen Zlatanos, klaver

Bjørn Sæter, regi

Eftablues med Palle Wagnberg trio

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Billetter kjøpes i døra samme dag. Vi serverer konsertmeny både før og under konserten, velbekomme!

Innendørs fyrverkeri på offentlig sted er forbudt, men det blir gjort et unntak for Palle Wagnberg lørdag 20 oktober ettermiddag PALLE WAGNBERG TRIO

Paul Wagnberg (f. 1961 i Norrköping, Sverige), også kalt ”Palle Groove”, flyttet fra Sverige til Norge i 1985, og har vært heltidsmusiker siden 1987.

Palle er mest kjent som organist, bassist, sanger og komponist i souljazz-gruppa The Real Thing som har gitt ut 9 plater og turnért i Skandinavia og Europa i 22 år. Blant utgivelsene er den Spellemannsnominerte ”The Real Thing in New York” m/Lew Soloff som er produsert av tidligere Blood Sweat and Tears-gitarist Georg ”Jojje” Wadenius. Året etter kom ”A Perfect Match” med Bohuslän Big Band, produsert av den Los Angeles-baserte arrangøren Tom Kubis. Senere gjorde de plata ”Deluxe” med Even Kruse Skaterud og Kringkastingsorkesteret.

Palle har i tillegg gitt ut tre cd'er i eget navn, ”Paul Wagnberg Organ Unit”, «Eat Meat», «Gone Fishing» og «Catch 22». Palle er også blitt brukt som studiomusiker på utallige plater i mange forskjellige stilarter, og spilt live på flere plater med bl.a J.T. Lauritsen & Buckshot Hunters, og Stina Stenerud band. I sin nye trio har han med seg Bent Patey på gitar og Lars Opedal på trommer.

Ulf og Eric Wakenius - Helle Brunvoll, Magne Arnesen, Sverre lunde - Dobbelt konsert

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Vi åpner dørene kl 18.00 og serverer konsertmeny fram til konserten starter.

Touch the hand of love Et musikalsk epos med utgangspunkt i repertoaret til Blossom Dearie. Blossom Dearie var pianist, vokalist og komponist og har vært en stor inspirasjonskilde for Helle, ikke minst p.g.a. sin helt spesielle formidlingsevne og valg av låter. Sverre Lunde, som har frontet norsk jazz internasjonalt i regi av utenriksdepartementet i flere år, vil innlede konserten med et foredrag om Blossom Dearie. Dette blir en utpreget kammerkonsert i stille tempo.

Helle Brunvoll – vokal

Magne Arnesen – piano

Sverre Lunde – innledning

Ulf og Eric Wakenius - Far og sønn Det siste nye blant gitar duoer! Gitarister på høyeste nivå! Turnerer nå med den høyt anerkjente CD-en: Father And Son (ACT)!

Presse: Fem stjerner fra Jazzpressen: American Guitar Technique Magazine, Nouvelle Vague, InMusic (DE), "Album of the week!" – NDR, Rondo "Un album Magique”

Ulf Wakenius. Har spilt 10 år med Oscar Peterson. Har arbeidet med Pat Metheny, Herbie Hancock Mike Brecker Ray Brown, Michel Legrand, Youn Sun Nah ao.

Eric Wakenius En ny av gitarist rase med unik spillestil.

Han bringer sin svært personlige vokal til duoen. Han spiller gitaren som han var født med den i hånden - John McLaughlin - Eric er utrolig - John Scofield - Svensk gitargeni – Downbeat - Jeg elsker det du gjør! - Mike Stern

Torun Eriksen

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Vi åpner dørene kl 19.00 og serverer nydelig mat fram til konserten starter kl 21.00.

Luxury and Waste

Torun Eriksen er klar med ”Luxury and Waste” på Jazzland Recordings, to år etter kritikerroste «Grand White Silk». På sitt sjette soloalbum sitter hun igjen i produsentstolen med makker og bassist Kjetil Dalland (Mari Boine, Anneli Drecker, Bertine Zetlitz, Kurt Nilsen, Lene Marlin, Maria Mena, Nordic Namgar og Vamp), men der forrige plate flørtet med det storslåtte, får vi nå musikk i et kompromissløst nedstrippet lydbilde. Her er det melodi og tekst som leder an gjennom svale, svevende stemninger og drivende, duvende partier. Åtte nyskrevne sanger, samt en av hennes eldste i 2018- versjon, bæres kun av stemme, bass og innslag av tangenter. Nok en gang på kryss og tvers av sjangre; Jazz, pop, og soul, vise, blues, og gospel, det dukker opp alt sammen i stadig uventede kombinasjoner. – «Jeg elsker at musikk kan være sprengfull av referanser og likevel sin helt egne blanding, og håper denne plata er blitt sånn. Å lage «Luxury and Waste» har vært å jakte på kjernen i låtene. Vi har skrellet alt ned til beinet for å jobbe med det rå og upolerte og vi har prøvd å ta med dette helt spesielle lyset som egentlig bare skisser har, over i de ferdige versjonene». Eriksens tekster forteller historier om å finne seg til rette i verden, og om å stå på begge sider i dragkampene mellom medmenneskelighet og egoisme, styrke og svakhet, og rett og galt. Det er betraktninger fra utsiden og innsiden om å leve, alene og sammen, og om hvordan vi bruker den tiden vi er tildelt. Albumet er spilt inn duo, og uten pålegg. – «Vi gikk i studio med få føringer på produksjonen, men var enige om at det nok trengtes mer enn bare oss to. Etter hver låt virket det likevel helt feil og alt for mye å skulle legge til noe. Så vi lot være. Med få elementer blir alt tydeligere. Det er skummelt og fint på samme tid.» Eriksens møte med Kjetil Dalland ble starten på det som i mer enn 20 år har dannet grunnlaget for hennes musikalske katalog. Nå er tiden inn for å løfte fram og utforske dette genuine samarbeidet. Bli med når Torun med «Luxury and Waste» inviterer oss tettere på enn noen gang. Albumet slippes 7.september 2018. Medvirkende: Kjetil Dalland - bass og gitarer David Solheim - lyddesign

Christian Ihle Hadland

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Vi åpner dørene kl 18.00 og serverer en flott konsertmeny fram til konsertstart 19.30.

Christian Ihle Hadland tilhører det europeiske tetsjiktet av pianister. Hans elegante spill og egenartede anslag har ledet ham til noen av verdens mest prestisjetunge scener. Vakker klavermusikk av Edvard Grieg og Ludwig van Beethoven.

Eftablues med Daryl McDade

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Billetter kjøpes i døra samme dag. Vi serverer en stor og variert meny både før og under konserten.

Daryl ble født i Memphis Tennessee og vokste opp i Chicago, Illinois hvor han i en ung alder vandret i “bluesgatene” med sin stemme og gitar. Han fullførte sin høyskoleutdannelse og jobbet som en reklameartist for avisen “Chicago Tribune” i noen år. Det pågikk også flere ting musikalsk, hvor han blant annet koret for Tina Turner når hun gjorde sitt “comeback”, møtte og spilte med Muddy Waters, Robert Cray og Eddy C. Campbell, for å nevne noen. Dette fikk ham til å avslutte sin karriere som reklameartist, og dedikere sitt liv til å synge og spille Soul & Funky Blues på heltid.

Han bosatte seg i Norge for mange år siden av familieårsaker. Da han ankom, hadde han bragt med seg sin koffert proppet med musikalsk erfaring og med en stemme ingen kunne ignorere. Etter to år med utøving i Skandinavia med sin gitar, fikk han anledning som vokalist til å bringe nytt liv til bandet “Chicago Blues Meeting”, som oppstod noen år tidligere i det legendariske “Chess Studio” i Chicago.

Daryl og dette bandet turnerte gjennom Skandinavia i 1991-1993, og imponerte dypt headlinerne de delte fortjeneste med, som Earl King, Etta Jame’s Band og Albert Collins & The Icebreakers. Av personlige årsaker tok Daryl noen år fri fra turnering, men benyttet seg fremdeles av nettene til å skape nye låter, med ønske om å bringe Bluesen til et nytt Millenium med oppdaterte funky groover, og ikke minst tekster som de nyere generasjoner oså kunne relatere seg til. På denne måten gjennomførte han sin suksessfulle comeback, og ved å samarbeide med store amerikanske og norske musikere, turnerte han atter en gang konserthallene og bluesfestivalene i Europa med sitt repertoire. En av hans første låter “It’s Hard Out There” var inspirert av hans egne erfaringer, og utgitt sammen med noen få andre av hans komposisjoner i 1997 som solgte over 50 000 kopier. Bluesmagasinet “Jefferson” gav ham veldig god kritikk og forventer å høre mye mer fra ham i fremtiden.

I 1998 møtte Daryl den legendariske Paul Weeden Sr., og sammen skapte de ett nytt og spennende musikalsk forhold. Idag er Daryl mer opptatt enn noen sinne med det han elsker mest; Synging og spilling for fulle hus i Europa, mens han konstant forbedrer sine ferdigheter og komponerer nye låter.

Don´t try this at home - a Tribute to Michael Brecker

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Michael Brecker var én av de mest innflytelsesrike musikere av sin generasjon uavhengig av sjanger og instrument. Han var av mange ansett som den viktigste saksofonisten siden John Coltrane. Trass sin unge alder ved sin død (57), etterlot Brecker seg en enorm musikalsk arv som spenner fra et jazzrock/fusion repertoir til små jazzcombo via gjestesolist på utallige innspillinger med «alle» de store amerikanske artister. Ingen nevnt. Ingen glemt. Det er simpelthen umulig å være musikkinteressert i dag uten å være direkte berørt av Brecker’s saksofonspill eller noen av de over 900 studioinnspillingene han medvirket på. Dette er en hyllestkonsert til musikeren, saksofonisten og komponisten Michael Brecker slik vi kjenner han fra hans soloalbum. Med denne konserten tar Petter Wettre, Hans Mathisen, Jørn Øien, Daniel Franck og Hermund Nygård oss med på en ekspedisjon i Michael Brecker’s rikholdige musikalske univers og hyller en musiker som har betydd så mye for så mange. Petter Wettre – tenorsaksofon Jørn Øien – piano & keys Hans Mathisen – gitar Daniel Franck – bass Hermund Nygård – trommer Dørene åpner kl. 19:00

Klassisk konsert med Christopher Tun Andersen og Marina Kan Selvik

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Sesongåpning på Stallen med virtuos musikk for fiolin og klaver fremført av to av våre fremste unge utøvere. Verk av Grieg, Brahms, Kreisler, Liszt, Paganini, Wieniawski mfl.

Billetter kr 250 på Akonserter.no og Ticketco.no.

Babylon Brothers

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Vi åpner dørene 19.00, og serverer en forrykende konsertmeny fram til konserten starter 21.00.

Babylon Brothers er et fyrverkeri av et jazzrockband ledet av gitaristen Staffan William-Olsson fra The Real Thing, Mezzoforte og Sharp Nine. Med på laget har han Norges ledende trommevirtuos Erik Smith, keyboardisten Kristian Wentzel og bassisten Tom Erik Antonsen. Musikken er hovedsakelig skrevet av Staffan, og stilistisk ligger det et sted mellom Jeff Beck, Larry Carlton og George Benson.

Efta-Blues med Rawdhouse

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Billetter selges i døra samme dag. Vi serverer konsertmeny fra ca 14.30. Sjanger Bluesrock

Bandmedlemmer Morten Rostad: Gitar Cato Rostad: Trommer Ole Jens Hovda: Bass Morgan Bjørnland: Vokal

Om Rawdhouse begynte å spille sammen august 2014. Består av fire erfarne musikere fra Sarpsborg/Fredrikstad. Aktuelle med cd'n "Lights"

Kammermusikkfest med Ensemble Meteorôs

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Vi åpner dørene kl. 18.00 og serverer en nydelig konsertmeny fram til konserten starter kl 19.30.

Billetter kjøpes på ticketco.no (se lenger ned) eller i døren så lenge det er billetter igjen.

To av kammermusikkens mesterverk fremført av prisbelønte Ensemble Meteorôs.

Pianisten Marina Kan Selvik har vunnet en rekke internasjonale konkurranser som Nordic Piano Competition i Malmø og den internasjonale konkurransen Klavierpodium i München. I 2016 ble hun prisvinner i konkurransene i Mayennes i Frankrike, Murcia i Spania, Val Tidone i Italia og Hannover i Tyskland. Hun har gitt solokonserter på Troldhaugen og medvirket på store internasjonale festivaler som feiringen av komponisten Rodion Schjedrin i Moskva der komponisten selv var til stede. Foruten i Norge har Kan Selvik holdt konserter i Danmark, Finland, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, Portugal, Italia, Jersey, Litauen, Armenia og Russland.

Meteorôskvartetten ble dannet i 2016 av musikere fra Frankrike, Russland, Taiwan og Norge og er premiert flere ganger. Kvartetten består av Alexandre Guy og Stepan Frolov på fiolin, Kai-Hsun Lin på bratsj og Johannes Borchgrevink på cello. Sammen med den norsk-russiske pianisten Marina Kan Selvik dannet de i 2017 klaverkvintetten Ensemble Meteorôs. Tidligere i år vant de førstepris i Musikkhøgskolens i kammermusikkonkurranse med Brahms' klaverkvintett i f-moll.

Program Antonín Dvořák (1841-1904): Klaverkvintett nr 2 i A-dur, opus 81 (1887) Pause Johannes Brahms (1833-1897): Klaverkvintett i f-moll, opus 34 (1864)

Tønsberg Storband med Carl-Henrik Kverne Nilsen

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Vi åpner dørene klokka 19.00 og serverer en herlig konsertmeny fram til konserten starter 21.00.

Veldig mange ser på Norske Talenter. Carl-Henrik Kverne Nilsen har vist seg fram som sanger i ulike sammenhenger. I Norske Talenter sist kom han til finalen med Frank Sinatra-låter sammen med storband. Det er det ingen som har gjort før han!

Carl-Henrik har gjennom flere år deltatt i ulike tv-programmer og på ulike scener i jakten på en karriere som vokalist. Først som rockevokalist, nå i de seinere år som jazzsanger i «crooner-stil». Det vil si en sangform som først og fremst gjenkjennes om vi her nevner en av tidenes største jazzvokalister, Frank Sinatra. Carl-Henrik fant fram til denne formen for fire-fem år siden og har samarbeidet jevnlig med Drammen Storband, siden han nå er bosatt i den byen. Han er imidlertid vokst opp i Tønsberg, da kanskje mest kjent under navnet Kværne.

I Norske Talenter gjorde Carl-Henrik det kunststykket å synge seg helt fram til finalen nå i våres, med jazzlåter! Fortsatt akkompagnert av Drammen Storband. Det står det stor respekt av, og i finalen fikk et stort tv-publikum høre hans versjon av «My Way», Frankie Boy’s signaturlåt. Carl-Henrik har opparbeidet seg stor rutine som entertainer og vokalist og rendyrker nå sitt talent som crooner.

Tønsberg Storband ledes nå om dagen av saksofonist Frode Grøtting og stiller fortsatt med sin faste, flotte vokalist Jeanette Kristiansen.

Tønsberg Storband Frode Grøtting – leder, dirigent Jeanette Kristiansen – vokal Carl-Henrik Kværne-Nilsen – vokal

Eftablues med Shake

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Billetter kjøpes i døra samme dag. Vi serverer en super konsertmeny fra ca kl. 14.30.

Shake som er Marianne Eide, Einar Frøysa og Andreas Barth spiller med driv og sjarm kjente og mindre kjente låter og gir sitt publikum litt sommer uansett årstid. Det ryktes at de også har en rykende fersk låt eller to å fremføre som de samsnekret i snikkarbua til Einar. De gleder seg til å være i det blå hjørnet og rister nok av seg en gladblues eller to i farta.