Operapub

Stallen galleri og cafe, Teatergata 2, Horten

Operapub Utdrag fra kjente operaer for både erfarne operaelskere og nybegynnere

Det blir kjente operaperler som Carmens Habanera, Nadirs arie fra Perlefiskerne, humoristiske innslag som Barbara's song fra Tolvskillingsoperaen og ikke minst den gripende duetten fra Cavalleria Rusticana.

Dirigent, pianist og arrangør Reza Aghamir har drevet operapub i Oslo i mange år. Han kommer nå til Stallen med de to strålende operasangerne Siv Iren Misund og Nils Georg Nilsen.

Siv Iren Misund er utdannet ved Barratt Due musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole. Hun har sunget med Arktisk Filharmoni, Bergen Nasjonale Opera og Den norske opera & Ballett. I 2018 sang hun Azucena i Il Trovatore med Winslow Hall Opera og Eboli i Don Carlo med Fullham Opera, og mottok strålende kritikker for sine rolletolkninger.

Nils Georg Nilsen debuterte på Avery Fisher Hall i 2012 i New York. Siden den gang har han arbeidet ved Den norske opera & Ballett, The Israeli Opera og Opera Tampa. Nilsen underviser også på The Galamian Academy of Music i Malaga.

Reza Aghamir arbeider med våre fremste operasolister i sitt hovedprosjekt Reza e i Ragazzi. Der har det så langt blitt to kritikerroste utgivelser. LP-en «Grieg Unheard», og EP-en «Ja, vi elsker» - innspilt i Store Studio med KORK. Han dirigerer flere kor og har drevet operapub på kjente Underwater pub i Oslo i over 20 år.

Operaer

 • Georges Bizet: Carmen
 • Guiseppe Verdi: Il trovatore
 • Georges Bizet: Perlefiskerne
 • Pietro Mascagni: Cavalleria Rusticana
 • Guiseppe Verdi: Don Carlo
 • Peter Tsjajkovskij: Jeanne d'Arc
 • Leonard Bernstein: Trouble in Tahiti
 • Kurt Weill: Tolvskillingsoperaen

Medvirkende

 • Siv Iren Misund, mezzosopran
 • Nils Georg Nilsen, tenor
 • Reza Aghamir, klaver

Efta-blues Get a Haircut

Stallen galleri og cafe, Teatergata 2, Horten

Arrangementsinformasjon Get A Haircut er et svingende blues/blues-rock band fra området Lillestrøm/Skjetten med over 100 års erfaring fra forskjellige band. Med to vokalister, to slidegitarister samt et drivende og tett komp vil egne låter og klassiske låter fra f.eks. Fleetwood Mac, Eric Clapton, Cream og ZZ-Top få ei framføring de fortjener. Get A Haircut består av: Torbjørn Isaksen - Gitar, slidegitar Tore Andersen – Trommer Anne-lena Ekström - Vokal Per Øyvind Bøhler - Bass Arve Lund - Vokal, gitar, slidegitar

Efta-blues Lady t Band

Stallen galleri og cafe, Teatergata 2, Horten

Arrangementsinformasjon Bandet formidler bluesrock med nærhet til sitt publikum, stødige musikere i toppklasse. LADY T BAND er et utpreget liveband og man kan oppleve at både vokalisten og musikere vandrer rundt blant publikum. Tøft, ekte, varmt og nært er nøkkelord for bandet. Velkommen til konsert.

Tangofest med El Muro Tango & Juan Villarreal

Stallen galleri og cafe, Teatergata 2, Horten

Opplev et norsk-argentinsk tangoband i verdensklasse! El Muro Tango er et norsk-argentinsk tangoband som i løpet av rekordtid har tatt den internasjonale tangoverdenen med storm. Med sin energiske scenetilstedeværelse og egenartede uttrykk har de begeistret tangodansere og musikkelskere i hele Europa og Sør-Amerika.

El Muro Tango & Juan Villareal

Siden bandets oppstart i 2016 har de turnert verden rundt og spilt for fulle hus på prestisjefulle festivaler og konsertscener som Oslo Kammermusikkfestival, Innsbruck Tangofestival, Royal Concertgebouw og Usina del Arte. Bandet opptrådte i finalen av Norske Talenter 2018 med danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal. De jobber jevnlig med Argentinas fremste tangosangere som Juan Villarreal, Chino Laborde og Negro Falótico.

El Muro Tango lanserte sitt debutalbum «Nostálgico» på tyske Galileo Music i november 2018, til strålende kritikker i internasjonal presse. Musikken deres består av tradisjonell argentinsk tango med et friskt og moderne tonespråk innblandet elementer av jazz og søramerikanske rytmer.

Juan Villarreal ble født i Puerto San Julián, Argentina, og regnes for å være en av de mest populære sangerne i sin generasjon. Siden 2010 har han vært medlem av det anerkjente tangoorkesteret Orquesta El Arranque, og har gjennomført en rekke turnéer i Europa, Sør-Amerika og Asia. Juan har spilt inn album med anerkjente musikere som Victor Lavallén og Julián Peralta.

Musikere

 • Karl Espegard, fiolin
 • Juan Pablo de Lucca, klaver
 • Kaspar Uljas, bandoneón
 • Benjamin Groisman, kontrabass
 • Juan Villarreal, sang

Efta-blues Dust My Blues

Stallen galleri og cafe, Teatergata 2, Horten

Arrangementsinformasjon Høsten 2018 fikk Universitetet i Sørøst-Norge sin lenge etterlengtede blueslinje! Og i sitt første kull som bluesstudenter på akademisk nivå i Europa har «Dust my Blues» funnet blåtonene sammen. Innen den første måneden varmet de opp for Nick Moss, og har i løpet av det første semesteret lagt en rekke konserter bak seg i nærmiljøet og for forskjellige bluesklubber. En del av bandet har også representert studiet direkte på NRK. De brenner alle for bluesmusikken og ønsker å formidle den på best mulig vis. Bandet spiller både originale låter og covere; tradisjonell blues og blues som beveger seg mot rockens verden. I disse dager jobber bandet med sin første EP spilt inn i Juke Joint Studio i Notodden Bok- og Blueshus. Dust my Blues formidler blues/bluesrock på en ærlig og ujålete måte i et lekent uttrykk. Bandet består av Jarle Bergheim – trommer, Ingeborg Jenny Groseth – bass, Espen Rugstad – gitar, Thomas Warenfors – gitar, Andreas Siljeholt Høidal – gitar, og Elisabeth Moen Petterson – vokal. Bandmedlemmene er oppdratt i forskjellige sjangere, og bruker bredden sin til å rotfeste seg i bluesen.