Efta-Blues med Caroline Bonnet Band

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Billetter selges i døra samme dag. Det serveres en heftig konsertmeny både før og under konserten.

Caroline Bonnet er en sangerinne og låtskriver fra Porsgrunn i Telemark. Foruten å være en av tre frontvokalister i retrosoul-bandet Soulution, har hun en variert musikalsk erfaring som vokalist i ulike band- og korsettinger. I 2017 slapp hun sitt debutalbum. November 2018 kom hun ut med en vinylsingel gjennom labelet Fajo Music AS. Nå er hun i full gang med arbeidet mot hennes andre album.

Musikken til Caroline kan beskrives som ærlig, følsom og direkte med mye nerve. Genren strekker seg fra klassisk soul og blues til et mer pop-indie-landskap. Caroline Bonnets artistiske uttrykk og stemme er et resultat av en gospel- og bluesinspirert bakgrunn.

Lørdag 25.05.19 kommer hun til Horten med den talentfulle og eminente gitaristen, Carlos Steinmann og resten av bandet sitt. Sammen vil de gi publikum en sjelfull og stemningsrik opplevelse! Caroline har plukket ut noen av sine favoritt-coverlåter, ved siden av sitt eget materiale. Dette blir en dag med mye sjelelig blues og andre musikalske godbiter. https://carolinebonnet.com

Chopinaften

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Dørene åpner 18.00 og vi serverer konsertmeny fram til konserten starter.

Chopinaften Pianisten Dominik Wizjan med musikk av Chopin og andre polske komponister

Den unge, polske pianisten Dominik Wizjan gir solokonsert i Horten i forbindelse med utgivelsen av sin debut-CD med klavermusikk av polske komponister.

"Jeg ønsker å gjøre polske pianokomposisjoner mer kjent, ikke bare av den største som Frederic Chopin, men også av komponister som definitivt fortjener større anerkjennelse, som Karol Szymanowski og Ignacy Jan Paderewski. Målet mitt er å gjøre polsk musikk mer kjent for det utenlandske publikum, spesielt i Skandinavia."

Dominik Wizjan er en svært talentfull pianist og en musiker med en naturlig teknikk forankret i den polske pianotradisjonen. Med en raffinert forståelse av musikalske stiler, karakterer og uttrykk i musikken til spesielt romantiske komponister som Chopin og Schumann, får han musikken til å danse og synge med en naturlig balanse mellom form og innhold.

Til tross for sin unge alder er Dominik Wizjan en erfaren konsertpianist. Han har opptrådt som solist med det polsk-tyske orkesteret "Pommern" under ledelse av Jacek Kraszewski i slottet i Szczecin og med Mieczyslaw Karlowicz filharmoniske. Han har holdt konserter i Polen, Tyskland, Østerrike, Danmark, Sverige, Norge, Italia og Armenia.

Dominik Wizjan bor i København der han nå er doktorgradsstudent ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. For tiden arbeider han med sin debut-CD med musikk av Chopin, Szymanowski og Dębski som vil bli utgitt i mars 2019 på merket KNS Classical.

Program Frédéric Chopin: Nocturne i ciss-moll, opus posthumt. Lento con gran espressione Karol Szymanowski: Preludier, opus 1 Karol Szymanowski: Etyder, opus 4 Frédéric Chopin: Etyder, opus 25 Pause

Frédéric Chopin: Mazurkaer, opus 17 Krzesimir Dębski: Etude-Hommage a Frédéric Chopin Frédéric Chopin: Pianosonate nr 3 i h-moll, opus 58

Volt Ensemble

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Dørene åpner 18.00 og det serveres konsertmeny fram til konserten starter.

Chopin, Grieg og Piazolla Volt Ensemble ble etablert i februar 2015 i forbindelse med Bergens Kammermusikkforenings 80-års jubileumskonsert. Medlemmene er skandinaviske musikere med mastergrader og diplomer fra Julliard School, Manhattan School New York, Royal College of Music London.

I 2017 hadde Volt Ensemble en omfattende musikkturné med navn MiM5 støttet av kulturrådet og andre, og har blant annet holdt flere konserter under Grieg in Bergen Series.

Program Frédéric Chopin: Barcarolle i Fiss-dur, opus 60 Edvard Grieg: Strykekvartett nr 1 i g-moll: Un poco andante
Bedrich Smetana: Moldau Johann Halvorsen: Passacaglia for fiolin og bratsj Manuel de Falla: Nana, Asturiana og Jota Astor Piazzolla: Oblivion Christian Sinding: Klaverkvintett, opus 5: 2. Adagio og 3. Vivace Volt ensemble Christopher Tun Andersen, fiolin Elisabeth Turmo, fiolin Einar Bauge, bratsj Antonio Hallongren, cello Oda Voltersvik, klaver Giulio Potenza, klaver Pedro Lopez Campos, fløyte

Efta-Blues med Stein Stokke and the Engine

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Billetter selges i døra samme dag. Vi serverer konsertmeny både før og under konserten.

Bandmedlemmer Stein Stokke - Lead vocal, harmonica, baryton The Engine: Arve Lund - slideguitar, guitar, vocal Rickard Johannesson - bass Rune Bryn - drums Med Stein Stokke foran denne velsmurte motoren av svært garvede bluesmusikere, garanteres det en utadvendt, svett, svingende, sjelfull og rotekte blueskonsert.

Efta-Blues med Maldito Blues Union Bandet 2018

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Billetter selges i døra samme dag. Det serveres en heftig konsertmeny både før og under konserten!

Maldito er et norsk bluesrockband fra Trøndelag. Bandet ble dannet i England våren 2015 av Vegard Trenmo Ring og Bendik Brevik, ved Paul McCartneys Liverpool Institute for Performing Arts. Bandet ble stiftet med inspirasjon fra den skittene bluesen fra 1940–50-tallet i tillegg til en mer moderne bluessound fra artister som Rivals Sons og Black Keys. Etter ¬ere konserter i England bestemte bandet seg for å slippe sin debutsingel «Waiting for You». Låten ga medfart for bandets populæritet i Liverpool, og ble spilt på lokalradio-stasjoner som Wirral Radio & BBC Introducing. Etter å ha opparbeidet et solid liveutrykk, meldte den tyske turnémanageren, Elli Manon, sin interesse og bare etter noen få månder var Malditos første Tysklandsturné planlagt. I forkant av turnéen i Tyskland, slapp Maldito sin andre singel «I’m Yours Tonight». Denne låta var et standpunkt for bandets skittene sound og utrykk. Singelslippet ga enda ¬ ere avspillinger på radiostasjoner i England og Norge. Økt popularitet ga Maldito intog på det norske publikumet, etter å ha satset på det Britiske og Tyske markedet. I Mai, 2017, dro Maldito på en 11 dagers lang turné i Tyskland der de opplevde fullsatte konserter i byer som Müchen, Übersee, Oberaudorf. Det tyske publikumet applauderte Malditos liveuttrykk og låter, noe som resulterte i en vellykket turné der bandet ble utsolgt for e ekter og de dro hjem med en ny tilhengerbase i Tyskland. Bandet går en spennende framtid i møte som vinnere av Union Blues Cup 2018, men mye konsertvirksomhet i inn- og utland de neste årene.