Eftablues med Shake

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Billetter kjøpes i døra samme dag. Vi serverer en super konsertmeny fra ca kl. 14.30.

Shake som er Marianne Eide, Einar Frøysa og Andreas Barth spiller med driv og sjarm kjente og mindre kjente låter og gir sitt publikum litt sommer uansett årstid. Det ryktes at de også har en rykende fersk låt eller to å fremføre som de samsnekret i snikkarbua til Einar. De gleder seg til å være i det blå hjørnet og rister nok av seg en gladblues eller to i farta.

Tønsberg Storband med Carl-Henrik Kverne Nilsen

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Vi åpner dørene klokka 19.00 og serverer en herlig konsertmeny fram til konserten starter 21.00.

Veldig mange ser på Norske Talenter. Carl-Henrik Kverne Nilsen har vist seg fram som sanger i ulike sammenhenger. I Norske Talenter sist kom han til finalen med Frank Sinatra-låter sammen med storband. Det er det ingen som har gjort før han!

Carl-Henrik har gjennom flere år deltatt i ulike tv-programmer og på ulike scener i jakten på en karriere som vokalist. Først som rockevokalist, nå i de seinere år som jazzsanger i «crooner-stil». Det vil si en sangform som først og fremst gjenkjennes om vi her nevner en av tidenes største jazzvokalister, Frank Sinatra. Carl-Henrik fant fram til denne formen for fire-fem år siden og har samarbeidet jevnlig med Drammen Storband, siden han nå er bosatt i den byen. Han er imidlertid vokst opp i Tønsberg, da kanskje mest kjent under navnet Kværne.

I Norske Talenter gjorde Carl-Henrik det kunststykket å synge seg helt fram til finalen nå i våres, med jazzlåter! Fortsatt akkompagnert av Drammen Storband. Det står det stor respekt av, og i finalen fikk et stort tv-publikum høre hans versjon av «My Way», Frankie Boy’s signaturlåt. Carl-Henrik har opparbeidet seg stor rutine som entertainer og vokalist og rendyrker nå sitt talent som crooner.

Tønsberg Storband ledes nå om dagen av saksofonist Frode Grøtting og stiller fortsatt med sin faste, flotte vokalist Jeanette Kristiansen.

Tønsberg Storband Frode Grøtting – leder, dirigent Jeanette Kristiansen – vokal Carl-Henrik Kværne-Nilsen – vokal

Kammermusikkfest med Ensemble Meteorôs

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Vi åpner dørene kl. 18.00 og serverer en nydelig konsertmeny fram til konserten starter kl 19.30.

Billetter kjøpes på ticketco.no (se lenger ned) eller i døren så lenge det er billetter igjen.

To av kammermusikkens mesterverk fremført av prisbelønte Ensemble Meteorôs.

Pianisten Marina Kan Selvik har vunnet en rekke internasjonale konkurranser som Nordic Piano Competition i Malmø og den internasjonale konkurransen Klavierpodium i München. I 2016 ble hun prisvinner i konkurransene i Mayennes i Frankrike, Murcia i Spania, Val Tidone i Italia og Hannover i Tyskland. Hun har gitt solokonserter på Troldhaugen og medvirket på store internasjonale festivaler som feiringen av komponisten Rodion Schjedrin i Moskva der komponisten selv var til stede. Foruten i Norge har Kan Selvik holdt konserter i Danmark, Finland, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, Portugal, Italia, Jersey, Litauen, Armenia og Russland.

Meteorôskvartetten ble dannet i 2016 av musikere fra Frankrike, Russland, Taiwan og Norge og er premiert flere ganger. Kvartetten består av Alexandre Guy og Stepan Frolov på fiolin, Kai-Hsun Lin på bratsj og Johannes Borchgrevink på cello. Sammen med den norsk-russiske pianisten Marina Kan Selvik dannet de i 2017 klaverkvintetten Ensemble Meteorôs. Tidligere i år vant de førstepris i Musikkhøgskolens i kammermusikkonkurranse med Brahms' klaverkvintett i f-moll.

Program Antonín Dvořák (1841-1904): Klaverkvintett nr 2 i A-dur, opus 81 (1887) Pause Johannes Brahms (1833-1897): Klaverkvintett i f-moll, opus 34 (1864)

Efta-Blues med Rawdhouse

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Billetter selges i døra samme dag. Vi serverer konsertmeny fra ca 14.30. Sjanger Bluesrock

Bandmedlemmer Morten Rostad: Gitar Cato Rostad: Trommer Ole Jens Hovda: Bass Morgan Bjørnland: Vokal

Om Rawdhouse begynte å spille sammen august 2014. Består av fire erfarne musikere fra Sarpsborg/Fredrikstad. Aktuelle med cd'n "Lights"

Babylon Brothers

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Vi åpner dørene 19.00, og serverer en forrykende konsertmeny fram til konserten starter 21.00.

Babylon Brothers er et fyrverkeri av et jazzrockband ledet av gitaristen Staffan William-Olsson fra The Real Thing, Mezzoforte og Sharp Nine. Med på laget har han Norges ledende trommevirtuos Erik Smith, keyboardisten Kristian Wentzel og bassisten Tom Erik Antonsen. Musikken er hovedsakelig skrevet av Staffan, og stilistisk ligger det et sted mellom Jeff Beck, Larry Carlton og George Benson.